Velkommen til Marton Outdoors hjemmeside!

Våre testere

Andrine Flemmen

Alpinist

Som pensjonert alpinist er Andrine nå en aktiv to barnsmor på Geilo. Hun jobber som både personlig trener og skitrener.


Kalle Løtveit

Lektor i Friluftliv HIB

Kalle er en aktiv utemann både på jobb og privat. Brettseililing, kajakk og seiling med båt ligger hans hjerte nærmest.

Børge Markussen

Ingeniør og Jeger

Børge elsker jakt og fiske og hunden sin Freia. Han bruker mye av sin fritid ute med kompiser i elven, på gåse jakt eller på bryggen for å skaffe neste dags middag.

Tommy Aslaksen

www.tommymultisport.no

Tommy er en multisporter. Guide for stisykling og topptur, personlig trener og skribent.

Cato Risløw

Tindebestiger

Cato er aktiv kajakker, snowboarder, raftinginstruktør og tindebestiger. Han har som mål å nå verdens 7 høyeste topper på hvert kontinent.

Silje og Frode Skarstein

Skientusiaster og fotballtrenere

Silje og Frode bruker all sin tid sammen med barna ute. Enten på fotballtreninger, ski på Voss, eller på tur i skog og mark.

Testernes tilbakemeldinger

Andrine Flemmen: "Jeg fikk teste Bob`s Your Uncle forrige skisesong. For oss som har vært iskald i skiheisen og skibakken i årevis var dette en utrolig fin opplevelse. Jeg tok på meg Bob`en blant annet når jeg var skitrener i Vestlia, og det hjalp veldig godt på kulden. Plagget har en behagelig strikk i livet, og jeg kan fint justere lengden når jeg kjører ski eller står i ro, ved å enten trekke den opp eller åpne glidelåsen i siden. Jeg har selvsagt gitt mine konstruktive tilbakemeldinger til Tone hos Marton Outdoor, og jeg gleder meg til det endelige produktet er på plass på Geilo til vinteren"

Cato Risløw: ""Ett spennende funksjonelt teknisk plagg, med mange bruksområder i ulike årstider, fra ett lite norsk firma. God kvalitet og design, noen endringer kommer nok etter testperioden er over."

Børge Markussen: "Syns den var grei å ha med på jakt. Ikke for tung i sekken på småvilt jakt på fjellet. Kjekk til lunsjpausen. Og god og varm under andejakten i Oktober da vi satt mye i ro."

Silje Skarstein: "Fantastiske Bob`en, til enhver anledning! Jeg er en skikkelig frysepinn, men elsker å være ute. Her redder Bob`en dagen. Det være seg på sidelinjen på fotballkamper, på ski- og fjellturer, og ikke minst foran bålpannen sommer som vinter. Bob`en er alltid med, og om det ikke er jeg som fryser er det alltid en som vil låne og blir begeistret. Løp og kjøp folkens!"